НОВИНИ И СЪБИТИЯ

ДЕЙВИД РОБСЪН УИКЕНД СЕМИНАР И МАЙСОР СЕДМИЦА

За Българска Ащанга Йога Академия е изключителна чест и огромна радост да бъде домакин на невероятния Дейвид Робсън. Дейвид е 2-о ниво KPJAYI-оторизиран учител, водещ една от най-мащабните Майсор програми в света. Тридневният семинар иседмицата майсор класове са за всеки, желаещ да учи сериозно Ащанга йога, да подобри техниката си, да задълбочи практикатаси и да получи ценни съвети от учител, черпещ познанията си от източника.Дейвид Робсън, е директор на Ащанга йога център Торонто. Той води една от най-мащабните Майсор програми в света извън Индия с над 100 ученика, стичащи се да практикуват всяка сутрин.  Завършил висше образование по специалност "Сравнителна религия", Дейвид отива за първи път в Майсор през 2002 г, където започва да учи със Шарат Джойс. Оттогава, Дейвид пътува до Индия всяка година, за да задълбочава и обогатява практиката си и от 2007 г е Оторизиран учител, 2-о ниво.  Освен Майсор програмата в Торонто, Дейвид преподава семинари и работилници из целия свят и е създал популярната видео серия  "Научи се да летиш" (Learn To Float).

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА

УИКЕНД ПОТАПЯНЕ 

Ще започнем тази страхотна седмица с интензивен семинар-работилница, в който ще учим правилна постановка и техника, както и значението и красотата на Ащанга йога. Потапянето е уникална възможност да развием практиката си още повече и да затвърдим ключови умения, които ще ни помогнат да споделяме и практикуваме Ащанга йога безопасно и вдъхновяващо. 

Семинарът ще включва:

  • Принципи на постановката

  • Научи се да летиш - техники, които ще ни дадат лекота в практиката

  • Водена практика с броене на санскрит

  • Създаване на повече флоу в практиката

  • Въвеждане във Втората серия

  • Безопасни и ефективни нагласяния

  • Техника на балансите и стойките на ръце

  • Техника на отскачанията (виняса)

  • Последни новини от Майсор

МАЙСОР СЕДМИЦА

Ще имаме 6 дни сутрешен Майсор в традициите на Шри К. Паттабхи Джойс (първата Майсор практика е по време на семинара през уикенда). Тези Майсор класове са малки и уютни, така че ще получите много индивидуално внимание.

Молим ви да дойдете поне на 5 дни минимум, за да има възможност да опознаете Дейвид, както и той да опознае вас и практиката ви. Ще запомните това изживяване, а в края на седмицата ще имате някои практически техники, които ще ви помогнат да работите върху предизвикателствата, с които се сблъсквате.

ПОДРОБНА ПРОГРАМА ДЕН ПО ДЕН, КАКТО И ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НА www.studyashtanga.com, Молим Ви да използвате он-лайн регитрацията, за да ни помогнете да следим броя на участниците, а и за да можем да контактуваме по-лесно междувременно!