Българска Ащанга Йога Академия с нова Шала в гр. София

Скъпи приятели, ученици и колеги, с радост Ви съобщаваме, че Академията е вече в гр. София, което ще направи изучаването на Ащанга йога още по-достъпно за Вас. Новата ни Шала предоставя възможност за по-големи групи и по-комфортни условия за учене както за бъдещи инструктори, така и самите практикуващи. 

Посетете ни!

Новият ни адрес е:

гр. София

бл. "Евлоги и Христо Георгиеви" 64

И тук оставаме верни на себе си и на Вас и продължаваме да преподаваме Ащанга йога така, както сме били научени от нашите учители! За жалост дори и в София (а може би именно, защото е София), Ащанга йога се изопачава, като не се следват традициите, методиката, мъдростта й...Това е много грозна и некоректна реалност, която заблуждава на първо място Вас. Независимо от инсинуациите, предателствата и манипулациите, с които се сблъскахме тук, ние няма да Ви изневерим и ще продължаваме да следваме пътя си, посветен на разпространението на Ащанга йога в традициите на Шри К. Паттабхи Джойс!

Основи на Ащанга йога / Ashtanga Yoga Fundamentals

01 - 02 АПРИЛ

Често се случва, че уж практикуваме от дълго време, а все откриваме пропуски в разбирането и практиката си по йога. Объркваме се не само сред многото философии и техники, но и в понятията "флоу", постановка, асана...Ако сте започнали да практикувате Ащанга, със сигурност имате затруднения как да примирите тези неща, как да имате правилна постановка, докато се стремите към непрекъснат "флоу" и много други неща. 

Повече

Йога изисква отдаденост. Макар да знаем това, ангажиментите и умората като че ли често вземат превес...Присъединете се към Yoga Alliance Master Teacher Ирина Бъчварова за едноседмично потапяне в Началната серия (Primary Series) Ащанга йога. Дайте си този уникален шанс да усетите какво е да практикуваш ежедневно, автентично, с опитен и квалифициран учител, цяла седмица!

Повече