"Ащанга академията е наистина уникална и обучението там също. Много доброжелателен екип, който ни помогна да се чувстваме като у дома, отговаряха на всичките ни въпроси и изобщо получихме подкрепа във всяко едно отношение. Допадна ни, че уителят много тънко свързва физическата практика с философията, от която в началото нищо не разбирахме. Сега практиката ни е наистина на друго ниво."

П.Г., гр. София

"Дълго време се колебах между курсовете на Академията и БФЙ и съм изключително доволна, че все пак избрах курса за Ащанга инструктори на БАЙА. Не знам дали бих получила толкова подробни знания и инструкции на друго място. Определено ми се иска да продължа да уча тук".

М.К., гр. Варна

Ащанга системата е уникална. И преди бях ходила на часове по йога, но някак си неможех да бъда сериозна. В Ащанга се влюбих от първия си клас. Харесва ми, че има структура, логика, система...Имам още много да уча, но занм, че ще е в тази традиция, защото едва тук успях да проумея много неща за начина на практикуване, а и за себе си."

Д.А., гр. Русе

Вече 3 години практикувам Ащанга йога, но едва наскоро започнах Майсор класове. усещането е съвсем различно, а  помощта,която можеш да получих - много повече. само за няколко месеца Майсор напреднах толкова, колкото за всичките години преди това. Не знам защо толкова чаках, за да започна сериозна практика. Смятам че рочно Майсор класовете са сериозна практика, защото там наистина трябва да поработиш сам.

Г.М. Гр. Русе

Учила съм в Академията и ходя на всички лагери, които се организират, за да си сверявам часовника. Винаги е страхотно, защото всички са много задружни и става веселба. Допада ми, че няма излишно залитане по някакви мистики и езотерика - неща, които аз лично не обичам - а има просто честна работа на постелката. Познавам много други, които се увличат попеенето на мантри и други ритуали, но н всички от тях са кой знае колко напреднали или изобщо си имат понятие от йога. Ащанга е много земна, честна, не ти позволява да се самозалъгваш - или го правиш или не, няма трети вариант.

Я.К. гр. Бургас